Peeter Koppel läheb Ühispangast Supremasse

Annika Matson 10. november 2006, 11:24

SEB Ühispanga aktsiamaakler Peeter Koppel
läheb tööle investeerimispanka Suprema.

Supremas hakkab Koppel rikastele inimestele ja firma privaatpanganduse klientidele investeerimisstrateegiaid koostama. Jutule pääsevad Supremas kliendid, kelle aktsiaportfelli väärtus on ligi 2,35 mln krooni (150 000 eurot).

Koppel lisas, et tal nö isiklikke kliente olema ei saa, kuid laiemalt võttes saavad tema tööst mingil määral osa ilmselt kõik privaatpanganduse kliendid. "Kodakondsus ei saa olla piiranguks teenuse kasutamisel, kuid fookus saab klientide osas olema siiski lähiturgudel, seega Balti riikides ja Venemaal," ütles Koppel.

Koppel märkis, et on juba kokku kuus aastat tegelenud aktsiatega kauplemisega. "Kuigi tegemist on põneva tööga, ajendas mind soov teha midagi uut," kommenteeris ta.
Küsimusele, kas Supremas pakutakse suuremat palka, vastas Koppel, et vahetab töökohta eelkõige soovist panna end proovile talle hästi tuttavas valdkonnas, ent uues rollis ning teises organisatsioonis. "Hoiduksin Suprema ja SEB Eesti Ühispanga palgatasemeid võrdlemast, kuid kinnitan, et mõlemas organisatsioonis makstakse töötajatele väärikat palka," ütles Koppel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2006, 12:06
Otsi:

Ava täpsem otsing