Film Müümise kunst purustab rekordeid

14. november 2006, 17:22

Režissööride Andres Maimiku ja Jaak Kilmi
uus dokumentaalfilm "Müümise kunst" on kahe ja poole nädalaga kogunud üle viie
tuhande vaataja.

"Mul on väga hea meel, et meie film on murdnud välja art-house'i piiridest, suutes kõnetada laiemat kinopublikut," ütleb filmi produtsent ja üks režissööridest Jaak Kilmi ning lisab: "Müümise kunst paistab toimivat ka kainestava õppefilmina, mida käiakse vaatamas tervete töökollektiividega."

Nädalavahetuse seisuga oli "Müümise kunsti" vaatamas käinud 5121 inimest, mis teeb sellest ühe menukaima Eesti kinodes linastunud dokumentaalfilmi, kirjutas Delfi.ee

Andres Maimiku ja Jaak Kilmi uus dokumentaalfilm "Müümise kunst" on ajastukroonika müügiinimeste elust ja turumajaduse imepärastest vormidest. Eesti, Soome, Hollandi, Taani ja Leedu ühisprojektina valminud film jäädvustab turumajanduse vundamenti - müügitööd. "Müümise kunstis" põimuvad omavahel kahe aasta jooksul koolitusguru Peep Vainu, Ameerikasse Southwestern Company raamatumüüjaks pürgiva Raigo ja Tupperware müüginaise elu prooviva Mare elukäigud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2006, 17:33
Otsi:

Ava täpsem otsing