Sõpruse ärimajale pandi nurgakivi

14. november 2006, 13:24

E.L.L Kinnisvara poolt arendatavale ja
Merko Ehituse poolt ehitatavale 12 500ruutmeetrise üüripinnaga Tallinna Sõpruse
ärimajale pandi möödunud nädala lõpul pidulikult nurgakivi.

E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimehe Aldo Daponi sõnul on 2007. aasta lõpus valmiva hoone eesmärk leevendada praegu turul olevat büroopindade defitsiiti. Uus 12 500ruutmeetrise üüripinnaga viiekorruseline hoone hakkab sisaldama nii kaubandus-, äri- kui ka toitlustuspindasid. Lisaks rajatakse hoone juurde 350 parkimiskohta.

Daponi kinnitusel on loodava ärimaja suurimad eelised hea asukoht ja uute üürnike võimalus büroode väljaehitamisel ise kujundada oma ettevõttele sobiv keskkond. “Sõpruse ärimajast peaks saama kodu paljudele ettevõtetele, kes kasvatavad majandust, loovad töökohti ning tekitavad ühiskonnale lisaväärtust,” lisas Dapon.

Büroohoone ehituse eest vastutava Merko Ehituse projektijuhi Mart Paasi sõnul kulgeb seni ehitus plaanipäraselt ning vajamineva betooni ja teraskarkasside tarnetega probleeme pole olnud. “Rajatava hoone tehnilisest poolest tasub kindlasti ära märkida ehituskvaliteeti ja inimsõbralikkust, mille musternäidis on loodav ülikaasaegne ventilatsioonisüsteem, mis hoiab kontoris nii sobivat õhu niiskustaset kui ka temperatuuri, seda ka kõige ekstreemsemates ilmastikuoludes,” lisas Paas.

E.L.L. Kinnisvara tegeleb kinnisvara arendamisega Balti riikides. Suurematest objektidest on valmimas kaubanduskeskus „Saules Miestas” Siauliais (rendipinda 21 000 m2, avamistähtaeg detsember 2006), kaubanduskeskus „Panorama” Vilniuses (rendipinda ca 53 000 m2, avamistähtaeg november 2007), Spice mööblikaubamaja Riias (rendipinda ca 22 000 m2, valmimistähtaeg oktoober 2007), Duntese büroohoone Riias (rendipinda ca 12 000 m2, valmimistähtaeg oktoober 2007).

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2006, 14:37
Otsi:

Ava täpsem otsing