Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Telekomid aktiivsed

ÄP 15. november 2006, 00:00

Euroopa aktsiaturgudel vedasid eile võrdselt vägikaigast euroliidu kolmanda kvartali majanduskasvu nõrk number ja rõõmu pakkuv uudis USA tootjahindade languse kohta.

Euroopa Liidus kasvas kolmandas kvartalis majandus kvartal varasemaga võrreldes vaid 0,5%. Lisaks vajus viimasel kuul Saksa investorite usaldusindeks ootamatult kolmeteist aasta madalaima tasemeni, kuna inimesi häirivad võimalik intressitõste ja USA jahtuv majandus.

Investorid ennast sellest suurt kõigutada ei lasknud. Telekomisektor näitas täitsa mõõdukat tõusu, kuna Vodafone'i ja Telekom Austria tulemused ületasid analüütikute ootusi.

Päeva koguni 4protsendise tõusuga alustanud Suurbritannia telekomigigandi aktsia liikus pärastlõunal Londoni börsil 137 pennil ehk 0,2% plussis. Telekom Austria AG suutis seevastu terve päev taset hoida ja maksis õhtul 19,84 eurot (+2,3%). Analüütikute sõnul on pärast nõrkade II kvartali tulemuste avaldamist näha investorite huvi tõusu telekomisektori vastu.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing