Üks küsimus: Kas Viru Pojale tuleks anda roheline tuli?

ÄP 16. november 2006, 00:00

Katrin Kuldma, disainer
Midagi ma olen sellest kuulnud, aga seda ei tea, milline uus maja välja hakkaks nägema. Kui ta just pargi ja purskkaevude arvel ei tule, siis võib ju olla. Järsku meie arhitektide liit oskaks paremini öelda? Mina usaldaksin siin meie arhitektide arvamust.

Jüri Kuuskemaa, muinsuskaitsja
Käisin spetsiaalselt linnapea Jüri Ratta juures vastuvõtul, et Viru Poega maha teha. Ratas ütles ka, et inimesena on ta vastu, aga poliitikuna on raskustes. Minu isiklik arvamus on, et mingil juhul ei tohi lubada. Viru keskus pidi ka tulema veidi tõstetud jalutusväljak, mitte vaateid varjav koloss. See seltskond on ennast kompromiteerinud, neile ei tohiks enam Tallinna kesklinnas mingit tegevusluba anda. Mingu maale! Ei mingit Viru Poega, soolaku sisse!

Indrek Toome, Viru Keskuse ehitanud SRV Kinnisvara juht
Ma olen sügavalt veendunud, et Viru Poeg peaks tulema, siis saaks kogu kompleks terviklikus, nagu oli algusest peale kavandatud. Pole ühtegi tõsiseltvõetavat argumenti Viru Poja vastu. Mina näen esimesest päevast peale poliitikute poolt populaarsuse võistlust ja mitte midagi muud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:25
Otsi:

Ava täpsem otsing