Reede 21. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ford S-MAX Euroopa aasta auto

Ardo Kalda 17. november 2006, 00:00

Ford S-MAX kuulutati Euroopa Aasta Auto tiitli võitjaks väga tihedas konkurentsis.

Ford S-MAX kuulutati võitjaks väga tihedas konkurentsis. Algselt hindamisele pandud 41-st autost jäi järele 8 finalisti: Citro?n C4 Picasso, Fiat Grande Punto, Ford S-MAX, Honda Civic, Opel Corsa, Peugeot 207, Škoda Roomster ja Volvo C30.

"Me oleme äärmiselt rõõmsad, et see täiesti uus Fordi mudel on saanud ülima tunnustuse - Aasta Auto tiitli, seda enam, et käesolev aasta oli rekordiliselt konkurentsitihe väärikate võistlejate poolest," ütles John Fleming, Ford of Europe'i president ja tegevjuht.

Ray Hutton, Aasta Auto žürii president, kommenteeris omalt poolt: "See oli väga tihe võistlus, kus kõik finalistid olid oma koha auga välja teeninud. Hääletades selgus, et žüriile avaldas enim muljet Ford S-MAXi kontseptsioon."

S-MAX on Fordi tooteportfellis esimene, millel kasutatakse Fordi uue "kineetilise disaini" elemente.

"Aasta Auto" on rahvusvaheline auhind, mille žüriisse kuulub 58 tippautoajakirjanikku 22 Euroopa riigist, kelle ülesanne on selgitada välja viimase 12 kuu kõige väljapaistvam sõiduauto.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:25
Otsi:

Ava täpsem otsing