Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rahvaliit nurjas maavahetuse uurimise komisjoni loomise

ÄP 22. november 2006, 00:00

Ettepaneku eelnõu tagasi lükata tegi Eestimaa Rahvaliidu fraktsioon.

Isamaa ja Res Publica Liidu liige Urmas Reinsalu on nördinud Rahvaliidu otsusest.

"Koalitsiooniparteide soovimatus tõde esile tuua sunnib küsima, kas tahetakse varjata juhtimisalast lohakust, omakasupüüdlikku pahatahtlikkust või laiaulatuslikku "teadmistepõhist" rikastumisskeemi," ütles Reinsalu. "Oli uskumatu, et Rahvaliit tegi ettepaneku komisjoni moodustamine blokeerida, Villu Reiljani tahet täites lasti käest võimalus oma nimi puhtaks pesta ja ainult süvendati kahtlusi," sõnas Reinsalu.

Villu Reiljan polnud nõus kommenteerima Rahvaliidu läbikukutatud maavahetustehingute uurimise eelnõu. Reiljani sõnul polnud see läbikukutamine seotud teda puudutavate maatehingutega. "Kui kukutati, siis kukutati. Need maavahetuse tehingud polnud sellega üldse seotud," märkis Reiljan.

Keskkonnaminister Rein Randveri ideed teha nii, et maad, mis on soetatud pärast nende looduskaitse alla panekut, ei lubata enam vahetada muu maatüki vastu, kommenteeris Reiljan: "See idee pole mingi uudis. Kuid maatükil on ikkagi piirangud peal. Kui piirangud saab ära võtta, siis miks mitte. Maadevahetusega seonduv pole nii lihtne, kui pealtnäha paistab."

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing