Enn Pandi töövarjuks on Võrumaa gümnasist

23. november 2006, 13:53

Tänasel töövarjupäeval on Tallinki juhi Enn
Pandi varjuks Võrumaa Varstu keskkooli õpilane Matis Zilmer.

Pant ise on lõpetanud kunagise Võru 1. keskkooli.

Täna on töövarjupäev, et anda noortele ülevaade sellest, millised igapäevased tegemised ja kohustused mingi ameti juurde kuuluvad. Eestis toimub töövarjupäev kümnendat korda. Igal aastal võtab sellest osa ligi 2000 õpilast ja ettevõtjat, juhti ja spetsialisti.

Enn pandi töövari on Matis Zilmer. Praegu on Pant koos oma töövarjuga Helsingis uue Tallinki laeva ristimisel.

Kinnisvaraärimees Neinar Seli töövari on Edvard Ljulko. Täna töövarjud veel Tallinna lennuvälja juhil Rein Kolgil, Elioni juhil Valdur Laidil, Tea kirjastuse juhil Silva Tomingasel, Sportland Eesti juhil Aivar Halleril, Elioni personalidirektoril Irene Metsisel, Vanemuise teatrijuhil ja Eesti Kontserdi direktoril Aivar Mäel, Eesti Ekspressi ajakirjanikul Madis Jürgenil, ajakirjanik Priit Kuusel, ettevõtjal Urmas Jõelehel ja majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kantsleril Marika Priskel ja EASi juhil Viljar Jaamul.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. November 2006, 14:12
Otsi:

Ava täpsem otsing