Üks küsimus: Mida Teie ootate?

ÄP 27. november 2006, 00:00

Tullio Liblik, ärimees
Hetkel ootan kohtumist Äripäeva töötajaga, mis on kokku lepitud kella kolmeks. Aga pikemas perspektiivis… Ei, Bushi ma küll ei oota. Pigem ootan seda, et kõigis neis väikestes valdkondades, milles me tegutseme, toimuksid väikesed arengud.

Aadu Must, poliitik
Ootan, et päevadele tuleks pikkust juurde, õieti on seda kohe hädasti tarvis. Üritan praegu valmis saada ühte raamatut ja selleks on seda vaja. Jõule ma ei oota veel. Ja Bushi siiatulek on sümpaatne asi, aga jälgiks seda pigem eemalt.

Urve Palo, Saint-Gobain Ehitustooted Eesti ASi juht
Ei ootagi midagi, naudin iga päeva. Vahel ootan, et saaks koju lapse juurde, teinekord, et tuleks juba hommik ja saaks tööle, kui on midagi huvitavat pooleli. Aga kaugemale vaadates jõule ootan küll, nendesse ma usun ja nendeks valmistun alati. Võtan endale paar vaba päeva alati selleks ajaks.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:27
Otsi:

Ava täpsem otsing