Võru kesklinna kerkivad uued majad toovad parkimisprobleemi

28. november 2006, 14:21

Võru kesklinna ehitatavate majade ehitus
võib kesklinna tuua parkimisprobleemid, sest hoonete ümbruses autodele eriti
palju ruumi ei jää.

Parkimiskoormus langeb põhiliselt Vabaduse väljakule, kirjutas Võrumaa Teataja.

Rohkem kui kaks aastat tagasi algatatud Võru Vabaduse 7a krundi ja selle lähiala detailplaneering jõudis reedel taas avalikule arutelule. Kvartalisse rajatakse planeeringu kohaselt kolm uut maja ning muusikakoolile ehitatakse peale üks korrus.

Kui palju uued hooned tegelikult linnapilti muudavad, saab selgemaks, kui valmib kvartali ruumiline eskiis. Ehitusmahud ei ole veel kinnitatud, seda teeb viimaks linnavolikogu, kes detailplaneeringu kas heaks kiidab või tagasi lükkab. Samuti pole teada, kuidas uued majad välja näevad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2006, 14:21
Otsi:

Ava täpsem otsing