Alexela alustas talvise diislikütuse müüki

29. november 2006, 11:03

Alexela Oil alustas alates sellest nädalast
kõigis Alexela ja Uno X kaubamärki kasutavates tanklates kõrgekvaliteedilise
talvise diislikütuse müüki.

Alexela Oili müügidirektori Marek Milleri sõnul algab Eestis kehtivate normatiivide kohaselt kohustuslikult talvediisli müük detsembrist, kuid silmas pidades Eesti heitlikke ilmu ja klientide vajadusi alustas Alexela talvise diisli müüki varem, teatas ettevõte.

Milleri tähendusel aitab talvediisel külmades ilmastikuoludes mootoril ennekõike paremini käivituda ning säästab ka selle läbi mootorit. Alexelas müüdav talvine diislikütus on omadustega klass 1, mis on näitajatelt tunduvalt üle Eestis ametlikult nõutava. “Alexela kliendid võivad olla kindlad meie kütuse kvaliteedis ning vastavuses sesoonsetele näitajatele,” lisas Miller.

Alexela Oil on Eesti suurim kohalik kütuste jaemüüja, mis laienes kevadel peale Hydro Texaco Baltimaade operatsioonide ostu ka Läti ja Leedu turgudele. Eestis opereerib Alexela Oil 58 tanklat.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. November 2006, 10:58
Otsi:

Ava täpsem otsing