Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

ÄP 5 aastat tagasi: Ühe pakkujaga hanked sagenenud

ÄP 30. november 2006, 00:00

Uuenduskuurile vaatamata võimaldab riigihangete seadus riigiasutustel laveerida, seaduse kaheksa toimimiskuu jooksul on oluliselt kasvanud ühe pakkujaga riigihangete arv. Seaduse järgi ei saa riigi- ega omavalitsusametnikke vastutusele võtta, kui nad ei korralda riigihanget. Samuti on lahendamata hangete järelevalve küsimused, sest riigihangete amet ei pea tegelema iga võimaliku seaduserikkumisega. Sageli aga ei kuulutata hankeid üldse välja.

Hetkeseis: Nüüd nimetame me neid suunatud pakkumisteks - hanke kuulutaja seab sellised konkursitingimused, mis sobivad konkreetsele ettevõttele. Eriti kuulus on selliste pakkumiste poolest Tallinna linn.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:27
Otsi:

Ava täpsem otsing