Bill Melinda Gates Foundationi tegevusaega piirati

Mariliis Pinn 01. detsember 2006, 14:45

The Bill Melinda Gates Foundation teatas, et
kulutab oma varad 50 aasta jooksul peale asutajate surma, kuna nende soov on
panustada 21. sajandisse.

"Otsus keskenduda käesolevale sajandile rõhutab meie soovi saavutada suurt edu, ning teha võimalikult palju võimalikult kiiresti suhteliselt kitsas probleemide ringis, millega tegeleme," teatas fond oma avalduses, mida vahenda Reuters.

Maailma rikkam inimene ja Microsoft asutaja Bill Gates teatas varem, et loobub oma ametist, et keskenduda fondile, mille eesmärk on parandada tehnika kättesaadavust USA avalikes raamatukogudes ja võidelda haigustega nagu AIDS/HIV, tuberkuloos ja malaaria.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2006, 14:45
Otsi:

Ava täpsem otsing