Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tallinkilt nõutakse iga solvatu eest veerand miljonit

Mariliis Pinn 04. detsember 2006, 07:31

Rootsi meremeeste ametiühing SEKO nõuab
Tallinkilt igaühele Silja Symphony seitsmest töötajast kahjutasuks 150 000
Rootsi krooni ehk 260 000 Eesti krooni.

Seega nõutakse Tallinki juhtkonna väidetavas pummelungis kannatanud töötajatele kokku 1,8 miljonit krooni, kirjutas Eesti Päevaleht.

SEKO väidete kohaselt toimus ööl vastu 25. oktoobrit Silja Symphony pardal Tallinki juhatuse liikmete Enn Pandi, Andres Hundi ja Keijo Mehtoneni pummelung, mille käigus solvati töötajaid ning Hunt lõi baarmenile rusikaga näkku. Päevaleht uuris, miks SEKO ei ole seda intsidenti korduvatele ähvardustele vaatamata ikka veel Rootsi politseile uurida andnud.

Tallinki infojuht Peter Roose ütles eelmisel nädalal, et ametiühingu väited intsidendi kohta põhinevad abstraktsetel väidetel. “Siiamaani pole nad meile öelnud, kes ja milles meid süüdistab,” ütles Roose, lisades, et Tallinki jaoks on kogu lugu lõpetatud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. December 2006, 07:31
Otsi:

Ava täpsem otsing