Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Jooga abil paremaks juhiks

Gert D. Hankewitz 07. detsember 2006, 00:00

"Need ei ole just tavalised ärikoolitused," tunnistab Business Clubi koordinaator Marja Danil. Ta kardab, et alternatiivsed meetodid, mis on mujal maailmas populaarsed, tekitavad siin umbusku. "Mujal antakse välja raamatuid intuitiivsusest, kuidas rakendada enese lõdvestamist ja kuidas energeetiliselt oma äri juhtida," räägib ta koolituste sisu tutvustades. Nii on ka vaimne aikido (Jaapani võitluskunst), karate ning jooga seminaride lahutamatu osa.

"Paraku armastavad põhjamaalased traditsioonilisi meetodeid ja võivad kohkuda, kui näevad, et juhtimisalasel koolitusel tehakse joogat," kurdab Danil, kuid märgib, et mitmed Eesti koolitajaid, kellega tahetakse koostööd teha, tunnevad asja vastu huvi.

Invicta koolitaja-tegevjuht Peeter Puskai lausub, et Eesti äriinimesed on viimasel ajal üsna uuendusmeelsed. Puskai lisab, et praegu on turul palju alternatiivsete meetodite propageerijaid, kes kütavad küll ootused üles, kuid koolitus nendele ei vasta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing