Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Wiru Ehitus müüs Tallinna osa maha

Gea Velthut-Sokka 07. detsember 2006, 00:00

"Otsustasime jah, et jääme vaid Virumaale tegutsema," kommenteeris Triebstok. "Müüsime need Tallinna projektid, mis olime hangetega võitnud, aga mida polnud veel alustanud. Osa meeskonda jääb ka ilmselt uute omanike alla tööle."

Triebstoki sõnul muutus ettevõte liiga suureks ning selle haldamine läks liiga keeruliseks. Pealegi jäädi hätta pealinna karmides konkurentsitingimustes. "Virumaal olen ma tuntud, hakkasin seda firmat juba kümme aastat tagasi putitama. Tallinnas oli liiga keeruline - pilt hakkas eest ära kaduma. Jäime ka suurtele jalgu, meid tallati dumpinguga lihtsalt ära," nentis ta. "Püüame siis Virumaal olla küll väiksema mahuga, kuid suurema marginaaliga."

Triebstoki sõnul plaanitakse tänavu teha käivet 30-40 miljonit krooni. Eelmisel aastal teenis ettevõte 17,8 miljoni kroonise käibe juures 0,9 miljonit krooni kasumit.

Ostjat ja müügihinda ei olnud Triebstok nõus avaldama.

Indrek Treibstokile kuulub Wiru Ehitusest 70 protsenti, tema passiivsele äripartnerile Marek Joonele 30 protsenti.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing