Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eurovolinik on hädas oma alastifotodega

08. detsember 2006, 12:40

Võimalik, et järgmisel nädalal ilmuvad
Saksa pressi alastifotod eurovolinik Günther Verheugenist, mis tähendaks mehele
poliitilisi pahandusi.

Teadaolevalt kaalub Saksa ajakiri Germany's Focus Euroopa Komisjoni tööstusvoliniku Verheugeni piltide avaldamist, kirjutas EUObserver. Piltidel on volinik nudistide rannas koos naisega, kelle ta määras aprillis oma kabinetiülemaks.

Euroopa meedias on märgitud, et selliste fotode avalikustamine tõstataks uuesti küsimuse voliniku aususes. Meest võidakse süüdistada onupojapoliitikas, sest oktoobris avaldas sama ajakiri fotod temast rannal koos oma kabinetiülema Petra Erleriga käsikäes jalutamas.

Oktoobris tõrjus Verheugen süüdistusi, öeldes, et tegu on laimuga ja väitis, et Erleri ametissemääramise ajal ega ka hiljem ei ole nende vahel olnud midagi enamat kui sõprus. Samas uued fotod muudaksid need väited küsitavaks.

Teine probleem tõuseb komisjoni eetikakoodeksist, mille järgi peaksid volinikud vältima konflikte tegude ja huvide vahel avalikkuse ees.

Samas komisjoni pressiesindaja märkis eile, et volinik ei ole midagi valesti teinud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. December 2006, 14:14
Otsi:

Ava täpsem otsing