Ülemiste City sõlmis 60 mln kroonise lepingu Oma Ehitajaga restoranitänava rajamiseks

Mariliis Pinn 11. detsember 2006, 09:12

Ülemiste City linnaku südameks planeeritud
avalik restoranitänav rajatakse endisesse 80 meetrit pikka tootmishoonesse, kuhu
ehitatakse sisse läbi kolme korruse avanev galeriitänav.

"Galeriitänava esimene korrus kogumahus ligikaudu 1500m² antakse rendile tuntud Eesti koka Imre Kose ettevõttele, kes rajab sinna nelja erineva kontseptsiooniga söögikoha," lausus ASi Ülemiste City juhatuse esimehe Gunnar Kobin.

Gunnar Kobini sõnul saab värskelt ehituslepingu saanud hoonest Ülemiste City süda, teatas ettevõte. "Maja asub I arenduskvartali südames, järgmise aasta suvel valmiva pargi ja veesilma kõrval ning on vaieldamatult kogu meie linna kõige uhkem ehitis," ütles Kobin.

"Eriliselt põnevaks teeb selle projekt Eesti ühe hinnatuima koka Imre Kose liitumine meie ettevõtmisega," lisas Gunnar Kobin.

"Ülemiste City idee ja lennukad arenguplaanid olid meile esimesest kohtumisest alates inspireerivad", sõnas Imre Kose.

Värskelt ehituslepingu saanud hoone ehitus algab jaanuaris ning peaks plaanide kohaselt lõppema 1. septembriks 2007.

Ülemiste City on Tallinna Lennujaama kõrvale rajatav innovatsioonilinn. Linnas töötab alates septembrist Mainori Kõrgkool, ehitamisel on esimene 10-korrusseline büroohoone ning selle naabruses käib endise tootmishoone rekonstrueerimine büroodeks. Varasemalt on valminud Baltimaade ühe suurema IT-ettevõtte Webmedia kontor.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. December 2006, 09:11
Otsi:

Ava täpsem otsing