Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kruuda jagab oma tõde

Kristina Traks 12. detsember 2006, 00:00

Viimastel nädalatel on seni toidu- ja kinnisvaraäriga tegelenud Oliver Kruuda aktiivselt šopanud meediaturul, kogudes oma ostukorvi mitu meediaväljaannet. Kalevi aktsionäridele on Kruuda põhjendanud selliseid oste enesekaitsevajadusega - meedia jagavat Kalevi kohta pidevalt ebaobjektiivset ja kallutatud infot ning selline jama on vaja lõpetada.

Kiusatus valgustada Kalevi väikeaktsionäre oma ajalehe kaudu "oma objektiivse tõega" on Kruudal kindlasti suur. Millist tõde uskuda, see on muidugi iga aktsionäri oma asi, kuid teatav ettevaatus ja skeptitsism sellistes kanalites jagatava info suhtes ilmselt paha ei teeks.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing