Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Siff: vastuargumente oli rohkem

12. detsember 2006, 16:05

Pakterminali nõukogu esimees Endel Siff
ütles, et nad otsisid põhjuseid pidada Severstaltransiga läbirääkimisi, kuid
selliseid põhjusi ei leitud.

„Arutasime pro ja contra argumente liitumiste juures ning leidsime, et vastuargumente oli rohkem. Severstaltrans soovib Eestisse luua monopoli, mis meie filosoofiaga kokku ei lähe. Sellepärast ka läbirääkimistest loobusime,” sõnas Siff.

Küsimusele, milline oleks tulevane ettevõte välja näinud või milline oleks olnud tema positsioon turul, vastas Siff kindla lausega, et tema ei spekuleeri, sest liitumist ei tule.

Siffi sõnul on Pakterminalil pikad tulevikuplaanid, jätkatakse samade omanikega nagu täna. Samuti ei näe Siff tulevikus mõne väiksema ettevõtte ülevõtmist. „Võimalik, et osaleme Eurodeki varade müügiprotsessil, ostame mõne mahuti näiteks. Kuid midagi kindlat ei ole,” sõnas Siff.

Eesti-Hollandi ühisettevõte Pakterminal tegeleb nafta ja vedelate naftasaaduste laadimise ja ladustamise teenuste osutamisega. Pakterminali omanikuks on pikaajalise Vene transiidiäri kogemustega Eesti investeerimisfirma TransKullo (50%) ja Hollandi kontsern Royal Vopak (50%).

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. December 2006, 22:39
Otsi:

Ava täpsem otsing