Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Vääramatu jõud süüdi

Lemmi Kann 13. detsember 2006, 00:00

Millegipärast kukuvad keskerakondliku linnavalitsuse algatatud ettevõtmised eluruumidega välja ikka ühtemoodi - tahtsime, et oleks parem, aga välja tuli nagu alati. Ja ikka on süüdi keegi teine.

90ndatel alguse saanud vanalinna korteriskandaaliga kokku keedetud suppi helbitakse seniajani. Kui tookordses fopaas süüdistatakse pärast valimisi võimule tulnud uut linnavalitsust, kes ilusale vanalinna korterite ärastamise plaanile veto peale pani, siis Saviliiva elurajooni puhul on abilinnapea Taavi Aasa sõnul tegemist kinnisvarahindade tõusu poolt tekitatud force majeure'iga.

Küsimus, milline vääramatu jõud takistas tõelises korteripuuduses vaevlevad ja linna toetust vajavad pered välja selgitada, jäi paraku lahtiseks. Nagu selgub abilinnapea sõnadest, seda eesmärki linnal ei olnudki.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:29
Otsi:

Ava täpsem otsing