Põllumehed pole iial rahul

Kristina Traks 14. detsember 2006, 00:00

Tänavu saavad põllumehed pindalatoetust tunduvalt rohkem kui aasta tagasi. Nii kukub iga hektari kohta ühtset pindalatoetust ligi 200 krooni rohkem kui aasta varem ning põllumajanduskultuuri täiendavat otsetoetust ligi kaks korda rohkem kui varem. Võiks arvata, et see raha rõõmustab põllumehi. Aga võta näpust - nutt ja hala väikeste põllumajandustoetuste üle on täpselt samasugune kui aastaid tagasi, mil sellisest toetust võis vaid und näha. Mõni asi ei muutu vist mitte kunagi ja üks selline on põllumeeste lõppematu himu toetuste järele ja pessimism. Lausa tervistav on kuulda siiski mõne mehe juttu, et ta saab suurepäraselt hakkama ka ilma abirahata.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:29
Otsi:

Ava täpsem otsing