Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Riigikogu esimehe Toomas Vareki poeg on Kapo koputaja

Annika Matson 14. detsember 2006, 07:39

Riigikogu esimehe Toomas Vareki poeg Rene
on kaitsepolitsei koputaja ehk "kits", kirjutab Eesti Ekspress.

Eesti Ekspressi andmetel peetakse kohtuprotsessi venelaste raudteefirma Spacecom juhi Oleg Ossinovski üle kinniste uste taga sellepärast, et kaitsepolitsei ei taha, et avalikkus saaks teada, kes on tema kaastööline.

Kapo "kitse" rollis esineb nimelt Riigikogu esimehe Toomas Vareki poeg Rene Varek, kes töötab Spacecomiga konkureeriva Eesti Raudtee turundusdirektorina. Euroopa kohtupraktikas on haruldane, et Eesti Raudtee suguse suurfirma juht osaleks koputajana protsessil, milles on süüdistatava rollis tema väiksem konkurent.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. December 2006, 07:41
Otsi:

Ava täpsem otsing