Taavi Aas: Saviliiva projekt ei ebaõnnestunud

14. detsember 2006, 14:48

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa sõnul ei
ole alust väideteks, et üle poole Saviliivale eluaseme saanuist seda reaalselt
ei vaja.

Tallinna Elamumajandusamet viis abilinnapea korraldusel läbi veelkordse nimekirjade kontrolli, mille tulemustest selgus, et ilmselt ei vajaks uut elamispinda 214-st vaid 11 ehk 5%.
"Neist omakorda 4-5 ehk koguarvust 2% puhul võib olla tegemist kinnisvaravahendajatega, kelle eesmärgiks on soodsa hinnaga soetatav eluase vaheltkasuga maha müüa," ütles Aas. "See väike number ei anna põhjust projekt läbikukkunuks kuulutada. Enamik Saviliivale korteri saanuist seda tõepoolest ka vajab."

Aas lisas, et edasimüügi eesmärgil Saviliiva eluasemele kandideerinud peavad arvestama, et peavad müümise korral müügihinna pealt tulumaksu tasuma. "See kahandab nende loodetavat puhastulu oluliselt," lisas Aas.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2009, 11:38
Otsi:

Ava täpsem otsing