Kolmapäev 22. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Sõda piraatidega jätkub

15. detsember 2006, 15:16

Detsembri kuu jooksul on Tallinna
taksokontroll tabanud kuus taksojuhti, kes tegelesid piraatlusega.

Taksojuhid kasutasid taksotunnuseid selleks vastavaid õigusi omamata, teatas linnavalitsus. “Piraattaksode avastamine ja nende tegevuse tõkestamine on vajalik nii taksoteenuse kasutajate kui ka korralike taksojuhtide kaitseks. Suur piraattaksode tabamiste arv näitab, et tööd tehakse intensiivselt ja pidevalt,” sõnas abilinnapea Jaanus Mutli.

Piraattaksodel on olemas küll välised taksotunnused, kuid puuduvad erinevad load, mis annavad õiguse taksoteenust osutada. Tabatud piraattakso juhte ootab karistusena maksimaalne võimalik trahvimäär, milleks on 12 000 krooni.

Taksosse istudes tuleks kliendil kõigepealt veenduda, et taksol oleks nõuetekohased hinnakirjad, taksojuhil oleks olemas teenindajakaart ja töökorras tšekiprinter. Need on esimesed tunnused, mille alusel korralike taksosid, piraat- ja petturtaksodest eristada saab.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. December 2006, 15:06
Otsi:

Ava täpsem otsing