Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ansip: valitsus Filatovile kodakondsust ei anna

20. detsember 2006, 13:53

Riigikogu infotunnis ütles peaminister
Andrus Ansip, et valitsus Andrei Filatovile kodakondsust ei anna.

Venemaa transiidiärimehed Andrei Filatov ja Rustam Aksenenko ning Tšetšeenia eksliidri kaasa Alevtina Dudajeva on kõmulisimad nimed nende 13 hulgas, kes soovivad saada jõuludeks eriliste teenete eest Eesti kodakondsuse.

Peaminister Ansipi sõnul vähemalt Filatov seda aga ei saa.

Samuti ei osanud peaminister kommenteerida, kas Filatov kavatseb eelnevalt loobuda Vene kodakondsusest. "Ma ei tea, kas Filatov on andnud kinnituse, et loobub Vene kodakondusest. On olnud juhtumeid, kus taotletakse Eesti kodakondsust, kuid ei loobuta enne teise riigi kodakondsusest. Selline käitumine taotleja poolt on solvav riigi suhtes, mille kodakondsust taotletakse," märkis Ansip infotunnil.

Ansipi sõnul peavad kodakondsust taotlevate inimeste sihid olema selged ja ühemõttelsed.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. December 2006, 13:49
Otsi:

Ava täpsem otsing