Parim saak on Reiljan

Raimo Ülavere 21. detsember 2006, 00:00

Eksminister Villu Reiljan rendib luksuslikku sõiduautot Volkswagen Phaeton 28aastaselt jahilaskurilt Hannes Kuusmikult. Kui suure summa eest, Reiljan ei ütle. Noore Kuusmiku rahalist seisu vaadates tundub üle miljoni krooni maksva auto ost selgelt üle jõu käiv.

Usun, et Eesti jahimeeste selle aasta parim saak on eksminister Villu Reiljan, kes on ka ise jahimees. Nagu ka Hannes Kuusmiku isa Rein ja veel kümned tuntud Eesti poliitikud ja ärimehed. Tänu Reiljanile on riigi poolt Eesti jahimajandusse suunatud rahavood kasvanud kordades. Miljonikroonine auto on sellega võrreldes nagu väike jänesenahk jahimehe trofeekogus 15aastase põdrapulli sarvede kõrval.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing