Minister Laanet tänas krimiseriaalide tegijaid

22. detsember 2006, 08:01

Siseminister Kalle Laanet tänas eile
kodumaiste krimiseriaa-lide «Kelgukoerad» ja «Ohtlik lend» tegijaid.

«Idee korraldada kodumaiste krimiseriaalide näitlejatele ning taustajõududele tänuüritus tuli soovist tunnustada nende annet,» sõnas Laanet, kirjutas SL Õhtuleht. «Samuti tahan isiklikult avaldada neile tänu minu paljude kolleegide argipäeva taasloomise eest filmikunstis.»

Siseminister tänas põnevussarjade peaosatäitjaid, produtsente, režissööre, stsenariste, operaatoreid jt. asjaosalisi ETVst ja Kanal 2st ning avaldas tunnustust ka nendele politseiameti ja Põhja politseiprefektuuri töötajatele, kes konsulteerisid sarja meeskonda võtete ajal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    22. December 2006, 08:01
    Otsi:

    Ava täpsem otsing