Haiglate liit tegi ettepaneku tõsta palka 20 protsenti

Mariliis Pinn 08. jaanuar 2007, 00:00

2008. aastal tõuseksid miinimumtunnitasud veel 20 protsendi võrra 2007. aastaga võrreldes, teatas haiglate liit. Kahele aastale jagatud miinimumpalga tõus võimaldab tervishoiutöötajate soovitud miinimumpalga saavutada 2008. aastaks.

"Haiglate liit lähtub oma ettepanekutes eesmärgist tagada kõigile abivajajatele võimalikult kvaliteetsed ja kättesaadavad tervishoiuteenused. Kui meil ei ole võimalik oma inimestele palka maksta ja töötajad seetõttu lahkuvad, kannatavad eelkõige patsiendid," ütles Eesti Haiglate liidu juhatuse esimees Urmas Sule.

"Kirurg ei jää tööle, kui anda talle kivikirves ja tõsta palka kolm korda," oli Sule kindel. See tähendab, et palgatõusu raha ei tule kindlasti instrumentidele tehtavate investeeringute arvel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing