2007. aasta eelvaade

Lennart Beat 12. jaanuar 2007, 00:00

Veel veidi ja plaadifirmade alluvad saabuvad talvepuhkuselt, et uus muusikatoodang meieni tuua.

Lähinädalate põhiatraktsioonid on Rocky filmisaaga heliribad, Madonna "Confessionsi" tuuri DVD ning Norah Jones. Ja muidugi Mika kauamängiv, mille esimene UK singel pole "Relax" (Take It Easy), vaid stiilsem "Grace Kelly". Vana kooli lippu hoiavad loodetavasti kõrgel Metallica, Lauryn Hill, Smashing Pumpkins ja Michael Jackson, kes on eelkõige fännidele liiga kaua elamusi võlgu jäänud.

Guns N' Rosesi "Chinese Democracy" ilmumises ei saa aga keegi kindel olla, kuigi tähtajaks on märts. Duran Durani koostöö Timbalandi ja Timberlake'iga avaldatakse hiljemalt 2007. a lõpus.

Tulekul ka Radiohead, Nine Inch Nails, Gnarls Barkley ja isegi Scarlett Johansson (!) Tom Waitsi kaveritega. Britney lubas tagasi tulla nii nagu eikeegi varem. Aasta suurim haip võib olla The Twang, Klaxons, Just Jack või mõni muu nutika nimega tegija. Kassetid ei tee comeback'i ja iTunes Eesti jaoks on aeg ammu küps.

Enne digitaaltele ajastut võiksime satelliit- ja digiraadio võlusid kogeda. Tuleb suurte muutuste aasta!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:44
Otsi:

Ava täpsem otsing