Mihkelsi räige diagnoos

Kristina Traks 16. jaanuar 2007, 00:00

Hiljuti veebipäevikut pidama hakanud Mustamäe linnaosa vanem Kalle Mihkels sai pühapäevases saates "Aeg luubis" maha tähelepanuväärse avaldusega. Oma veebipäevikusse siginenud kriitiliste kommentaaride peale ärritunud Mihkels põrutas telesaates: "Need tüüpilised kommentaatorid on sellised pikkade rasvaste juustega poisid, kel pole oma tüdrukut ja kes öösel märgavad voodit."

Kummaline, et haritud ja laia silmaringiga linnaosavanem pole märganud, et internet on tänapäeval laiatarbekaup. Seda kasutavad ja seal kirjutavad kommentaare täiesti tavalised inimesed, võimalik, et ka Mihkelsi enda töökaaslased. Juba ammu on möödas aeg, kus internet oli reaalelust võõrdunud omamoodi inimeste mängumaa.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing