Kontsert kasutatud asjadest

Henrik Aavik 19. jaanuar 2007, 00:00

Moedisainer Reet Ausi moekontserdil "Re Use" Von Krahli teatris oli saal viimse kui kohani täis, rahvast istus ka põrandal, paljud jäid ukse taha. Sündmus toimus koostöös Tallinna Taaskasutuskeskusega ja kogu esitletav kollektsioon oli tehtud 100% taaskasutatud materjalist.

Sama unikaalne kui Reet Ausi loodav mood, oli ka selle ettekandmise viis. Modellid olid valitud ilusad, aga mitte ainult välimuselt nagu tavaliselt, vaid neis valitses loomingulisuse, kauniduse ja viisipidamise tasakaal. "Re Use" pani suurema rõhu kõrvaga kuuldavale ilule, mis hinge ja mõttega riided esile tõi. Musitseerisid Anne Türnpu, Kärt Johanson, Kristina Paškevicius jpt.

Kui kontsert lõppes, oli ainsa kriitikana minusse jäänud mõte, et miks nii lühike!? Siis meenus, et see ei olnudki ju täispikk kontsert, vaid moeetendus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:44
    Otsi:

    Ava täpsem otsing