Justkui lapsed liivakastis

Kristina Traks 22. jaanuar 2007, 00:00

Reformierakonna-Burkhardti pistiselugu on lihtsalt vastik. Mitte sellepärast, et ükski pistiselugu üldse võiks olla kuidagi meeldiv, vaid poliitikute omavaheliste näpuga näitamiste pärast. Reformirakonna juht Andrus Ansip kinnitab, et tema erakonnas lolle pole, kuid ometigi on ise äsja erakonnast välja visanud mitu üdini korrumpeerunud Viimsi omavalitsuspoliitikut. Nagu alati, on hea asi ajada hoopis kellegi kolmanda kaela ja praeguse võimukoalitsiooni jaoks on see patuoinas IRLi peaministrikandidaat Mart Laar.

Justkui lapsed liivakastis: "Mina ei teinud midagi, hoopis Mart tegi!"

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing