Sigalahedat aastat!

Marko Liibak 07. veebruar 2007, 00:00

Sealt ta tulebki - sea aasta. Ja ta tuleb juba järgmisel nädalal. Ma usun siiralt, et ta tuleb säravail silmil ja kikkis kõrvadega, mitte tuhmi ja hirmu täis pilgu ning lontis kõrvadega nagu mõni minut enne tapale minekut.

Teadagi on ennustamine tänamatu. Kuid seda tehakse ikka millegi saabudes, uue alguses või millegi esmakordsusel. Just ennustada tahan seekord ja tahan ennustada just teile kõigile, head lugejad.

Kuivõrd te olete jõudnud käeshoitava Koolituse erilehe eelviimasele leheküljele (ma eeldan ja tean, et olete kõik eelnevad 10 lehekülge servast servani läbi lugenud) ning väljaanne on sel aastal esimene, ennustan koolituse teemal.

Vaatan oma siirulisse peopessa ja ma näen nii mõndagi ning varjata ma seda ei kavatse.

Sel aastal ei ole teil ühelgi koolitusel igav ning teil pole vaja oma haigutust häbenedes varjata. Te avastate just sel aastal enda jaoks koolituse. Ei, veel parem, te leiate enda jaoks koolitaja, kes suudab teie isiksust ja teadmisi arendada nii, nagu ei kunagi varem.

Ausalt - just seda kõike ma näengi. Ma olen päris kindel, et teiegi näete järele mõeldes sama, mis mina.

Samas sisistab mu kõrva üks salalik madu, et te näete veel midagi.

Aiman - te näete, et ka raha on teil tänavu rohkem kui ei kunagi varem. Teil on õigus. Sest koolituse ja koolitaja eest tuleb maksta, ja mitte vähe.

Rahaga teil probleeme ei tule - raudselt. Ma olen kindel, sest olete ise lugenud raamatute edetabelisse raamatu "Rikas isa, vaene isa", mis on teejuht rahalise edu juurde.

Nii et kui edukuse nipid on raamatust või kogetu põhjal selged, pole põhjust muretseda - peaasi, et seatembud jääksid minevikku ja tulevik oleks helgem ning kasulikum igas mõttes.

Ma usun siiralt, et aasta lõpus saate te rahuliku südamega vaadata peeglisse ning endale öelda: "Ma olin ikka sigalahe" ja teil pole vaja röögatada oma peegelminale "Ma olin sigade siga!"

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:27
Otsi:

Ava täpsem otsing