Reaalne unistaja

Lennart Beat 09. veebruar 2007, 00:00

Pallot hääldatakse [pall'oo], ta on 21-aastane ja tal on üks parimaid töid üldse: laulja ja laulukirjutaja.

Kitarri- ja klaverimängu õppis Pallot lapseeas ise selgeks ja kaks aastat tagasi esimest korda ilmunud "Fires" pole ühestki otsast aegunud.

Pallot'd on mõjutanud traditsioonidega kahtlusalused (Suzanne Vega, Joni Mitchell, Sheryl Crow) ja ta on üdini ameerikalik. Parima inglise naisartisti preemia võib just seepärast järgmisel nädalal kellelegi teisele minna. Aga keda see huvitab, kui plaadil on 11 lihtsalt mõistetavat tugevat poplugu, mis ületavad euronormi näilise pingutuseta?

Jah, professionaalsed taustajõud annavad palju juurde, kuid NP-l on kahtlemata loomupärane anne. Kui teile meeldivad kitarriga tüdrukud, on "Fires" album, millega alustatud sõprusest võib enamatki areneda. Alustage kaheksandast laulust "Sophia" ja soovitage oma tuttavatele ka.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing