Auhinnad 2007

Lennart Beat 16. veebruar 2007, 00:00

Veebruari viimasel pühapäeval jagatavad Oscarid lõpetavad maailma tähtsamate auhindade jagamise kuu. Grammy ja Britsi tseremooniad on selle nädalaga seljataga ja sealsete/siinsete maitse-eelistuste vahe on kõikvõimalike piiride puudumisel hoopis suuremaks läinud. Dixie Chicks? Carrie Underwood? Elan päevad läbi laulude keskel ja näen neid nimesid USA edetabelites, aga ei kuule neid, kui just ise netist ei otsi. John Mayer?

Raadio mu kõrval mängib Brainstormi. Tony Bennett? Siin elades paistab, et keegi peale Sinatra traditsionaale ei laulagi. Ike Turneri "Risin' With The Blues" kui parim bluusialbum? Ja seda koduse vägivallatsemise kõrvalt? Brittide lemmikud on muidugi tuttavamad, kuid pole mingit võimalust teada rohkem, kui vastuvõtuallikad lubavad. Leidke selle nädala plaat neid asjalikke netilehti sirvides! Valige näiteks parima inseneritöö või kujundaja järgi ja usaldage ka nominente.

Valik on tehtud musatöös-tuse siseringis, mis on ju usutavaim ekspertarvamus.

Ise valiksin Best Historical Albumi Grammy saaja - Lost Sounds: Blacks And The Birth Of The Recording Industry 1891-1922. Amazon.com-ist ikka antakse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing