Millimeetrite mäng

Mariliis Pinn 02. aprill 2007, 00:00

Eestis on uue passi saamine keerulisem kui Aerosmithi kontserdile pileti ost. Hiljutisel passivahetusel migratsiooniametis hakkas mulle tunduma, et uut Eesti passi mulle ei anta. Nimelt olid minu pildid 1 millimeetri võrra liiga kitsad ja ka pea oli pildi peal 2 millimeetrit lühem, kui nõutud. Suur oli minu üllatus, kui kuulsin, et korralikke pilte saabki vaid ühest kohast, kuskilt Sõle tänaval asuvast fotoateljeest. Miks ei võiks kodakondsus- ja migratsiooniamet soetada paar digikaamerat, et saaks kohapeal teha passipildid nanomeetri pealt nii suured, kui neile sobib. Ja nii ei pea fotopoes välja prinditud digipilti uuesti sisse skaneerima.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing