Reede 2. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Raske roki lipulaev on tagasi

Urmas Voolpriit 05. aprill 2007, 00:00

Pärast viit aastat USA-s seiklemist on bändi isa Tarvo Valm tagasi kodus ja lajatab Eesti turule maailma tasemel muusikat. MM&I eelmine singel, ballaadilik "Aastaajad" ilmus Eestis eelmisel aastal ja sai väga arvestatava vastuvõtu osaliseks. Käesolev "Pöördumatu" on kirjutatud suure lombi taga, sõnade kaasautori Mart Kalvetiga pandi lugu nüüd eesti keelde. Tulemas olevat ka MM&I täispikk album. Jään seda huviga ootama, sest korralikku tänapäeva rokiplaati pole siinmail juba ammu üllitatud. Kuulates hoogsat ja kaasahaaravat "Pöördumatut" olen täiesti kindel, et Tarvo ja MM&I saavad sellega geniaalselt hakkama.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:46
Otsi:

Ava täpsem otsing