Universaalne sõdur

Lennart Beat 05. aprill 2007, 00:00

Möödunud aastast on maailma tuntuim produtsent ka nägupidi teada ja tema esimene sooloüritus on sisuliselt kogumik. Isegi sissejuhatuses pole ta päris üksi ja Nina Simone'i sämpling pole kuskil asjata.

Timba jätkab sealt, kus Timberlake'i CD parim osa lõppes Furtado ja Justini endaga ning hoiab pinget lõpuni. Dr Dre, Missy, 50 Cent, ta endine parem käsi Magoo ja teised hip-hop'i staarid on siin üsna oodatult, kuid rõhutatult külalistena. Veel annab mees, kelle järgmised kliendid on Coldplay ja Duran Duran, esimest korda mõista, mida ta tänapäeva rokiga suudab ja tahab. The Hives ja Fall Out Boy on hästi kontekstis ning uued tulijad She Wants Revenge ja One Republic teevad parimad ballaadid.

Tund räigelt seksikat mix'i on üks parimaid peoplaate, mis sobib ka enne ja pärast, üldse igal ajal.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:46
Otsi:

Ava täpsem otsing