Geniaalne bussiäri

Kristina Traks 17. aprill 2007, 00:00

Riigikokku valitud kunagine maavanem Arvo Sarapuu näitab bussiäris kõrgpilotaaži - nimelt ei tea tema omanduses Harjumaa Liinide bussidega sõitjad kunagi, kas buss sõiduplaanis ette nähtud ajal tuleb või mitte. Sarapuu sõnul pole lihtsalt bussijuhte. Lahendus on tema sõnul geniaalselt lihtne - rohkem dotatsiooni ja konkuretsi lõpetamine, et rahvast jääks vedama ainult riiklikult doteeritav Harjumaa Liinid.

Pakun ka omalt poolt lahenduse: lõpetada doteerimine ja lasta bussiäri vabaks. Sest praegu maksame küll dotatsiooni, aga inimesed jäävad ikkagi vedamata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing