Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kadunud kiirtee

Lennart Beat 20. aprill 2007, 00:00

Mõnikord on sul valik, millist inspiratsiooni järgida, ja teinekord mitte.

See plaat tähendab viimast. Industriaalroki VIPi Trent Reznori sõnad kontseptsioonalbumit tutvustades. USA välispoliitikat tundes pole isegi oluline, mis aastasse fantaasia on paigutatud ja NIN pole esimene, kes sõna võtab.

Te ei pea "Year Zero" vastuvõtuks tegelikult midagi teadma, kui elektro ja 90ndatel alternatiivse silti kandnud rokk ning nende vahele jääv ebamugavus istub. Uus NIN on mitmekihilisele pessimismile vaatamata lihtsalt vastuvõetav isegi fännklubist väga kaugel seisjatele, olemata absoluutne mittekommerts. "Year Zero" oli mu esimene pikem tutvus legendaarse tegijaga ja tõeliste asjatundjate kommentaarid on kindlasti pikemad-põhjalikumad. Aga ausalt, polnud raske mõista, kui palju ja kui kaua seda hea sõnaga meenutatakse.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:46
Otsi:

Ava täpsem otsing