Koolitus keskendub kliimamuutuste ohjamisele

Reet Pruul 23. aprill 2007, 00:00

Eesti keskkonnaministeerium algatas koos kolleegidega Soomest koolituse keskkonnavaldkondade õppejõududele, et anda neile põhjalik ülevaade ja materjalid kliimamuutuste ja kasvuhoonegaaside vähendamise kohta.

Koolitus toimub 25.-27. aprillil Helsingis ja seal osalevad Tallinna Tehnikaülikooli, Tartu Ülikooli ja Eesti Maaülikooli õppejõud. Kasvuhoonegaaside vähendamise süsteeme ja meetodeid tutvustavad Soome keskkonnaministeeriumi lektorid.

Ministeeriumi esindaja sõnul on esinema lubanud tulla nii keskkonnaministeeriumi kui ka kaubandus- ja tööstusministeeriumi, keskkonnainstituudi, meteoroloogiainstituudi, Helsingi Ülikooli ning teiste teemasse kaasatud institutsioonide spetsialistid - kokku 16 inimest. Eesti kasvuhoonegaaside vähendamise süsteemist annavad ülevaate keskkonnaministeeriumi välisõhu ja kiirgusohutuse büroo töötajad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing