Eesti Postil peagi uus logistikasüsteem

ÄP 25. aprill 2007, 00:00

"Loomisel on uus postilogistika süsteem, mis hakkab asendama seniseid infosüsteeme ning võimaldab suuremat paindlikkust äriprotsesside arendamisel ja optimeerimisel," ütles Eesti Posti juhatuse liige Aavo Kärmas.

Uus tarkvara lihtsustab töökorraldust neljas posti põhiprotsessi valdkonnas: saadetiste haldus, vedude, sealhulgas transiitvedude, postikande ja kullervedude korraldamine ja teostamine, ladustamine ehk klientide kauba hoiustamine ning taara haldamine.

Lahendus võetakse kasutusele üle Eesti sorteerimiskeskustes, postivahetuspunktides ja terminalides ning hallatakse keskselt. Olulise tehnoloogilise uuendusena hakkab postilogistikasüsteem esimesena kasutama lihtsustatud andmevahetuse mudelit ehk integratsiooniserverit.

Viimane võimaldab mugavamalt ja ratsionaalsemalt andmeid vahetada teiste infosüsteemi osadega, mis logistikaäris on väga oluline.

Tegemist on ressursimahuka tööga, kuna samal ajal on plaanis ellu viia ka teisi logistikavaldkonna arendusprojekte, näiteks kirjasorteerimisliini soetamine ja geoinfo lahenduste juurutamine.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:31
Otsi:

Ava täpsem otsing