Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

HP paneb rõhu disainarvutitele

ÄP 16. mai 2007, 00:00

Hewlett-Packard toob mais turule uuendatud disainiga süle- ja lauaarvutid ning monitorid, mis on üks osa firma käivitatud kampaaniast "Arvutist on saanud taas isiklik asi". HP teatel on esmakordselt arvutite puhul silmas peetud, et seadmed sobiksid kujult ja disainilt kasutaja kodumiljöösse.

Uute toodete läbivaks disainielemendiks on must toon, mida on kasutatud arvutite korpustel ja monitoridel. Lisaks hõbedane raam ja sinakas LED-valgus.

Hulk täiendusi arvutidisainis muudab arvutite kasutamise lihtsamaks. Nii asub uutel masinatel sisselülitamise nupp arvuti korpuse peal. Sisseehitatud pesa eemaldatava digitaalse mäluseadme jaoks ning kergesti ligipääsetav mälukaardilugeja lihtsustavad oluliselt digitaalsete salvestiste - fotode, videote - kasutamist.

HP lauaarvutite hinnad jäävad vahemikku 8990-12 990 krooni, uute monitoride hinnad algavad 3290 kroonist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:32
Otsi:

Ava täpsem otsing