Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rimi Eesti peakokk Vambola Moores soovitab

ÄP 08. juuni 2007, 00:00

1 sl toiduõli

1 sibul

200 g šampinjone või kukeseeni või õrnalt soolatud riisikaid

4 keskmist tomatit

50 g naturaalset määrdejuustu

Valmistusviis

1. Prae peeneks hakitud sibul ja seened pannil õliga kuldkollaseks.

2. Lõika tomatitel ülemine (sabaga) ots maha, uurista sisu välja.

3. Sega jahtunud seene-sibulasegu määrdejuustuga ja täida sellega tomatid.

4. Lao tomatid grillahju restile, pane kaas peale ja grilli nõrgal kuumusel 10 minutit. Vahepeal pintselda tomateid õliga.

5. Kaunista maitserohelisega.

4 suurt ja hästi

pestud kartulit

toiduõli

köömneid, soola

Valmistusviis

1. Keeda kartulid nõrgas soolvees poolpehmeks.

2. Lõika need 2 cm paksusteks viiludeks, maitsesta soolaga.

3. Purusta või haki lõikelaual noaga köömned peenemaks ja raputa kartuliviiludele.

See on oluline, et nende maitse paremini esile pääseks.

4. Lase maitsestatud kartulitel tunnike marineerida ja grilli seejärel sarnaselt lihatoodetega.

4 mitte päris küpset banaani

1 dl peenestatud tumedat šokolaadi

1 dl röstitud pähkleid purustatuna

4 sl vedelat mett

Serveerimisel 1 l vaniljeplombiiri

Valmistusviis

1. Lõika banaanikoorde ja viljalihasse pikisuunas sügav sisselõige. Täida see šokolaadi, pähklite ja mee seguga.

2. Keera banaanid fooliumisse ja grilli keskmisel kuumusel 10-15 minutit. Võid grillida ka otse restil.

3. Küpseta, kuni banaanikoored muutuvad mustaks.

4. Serveeri vaniljejäätisega.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:33
Otsi:

Ava täpsem otsing