Tehnoloogiauudised

ÄP 14. juuni 2007, 00:00

E-arvete osa võiks kahe aasta jooksul kasvada ärisektoris 20 protsendini, usub portaali arved.ee käivitanud ASi Itella juht Mait Sooaru. 2009. aastal võiks avalik sektor täielikult e-arvetele üle minna.

Enim on võita arvete vastuvõtjatel. Arve saatja säästab paberi- ja postikulu, vastuvõtja tööaega. "Kõik vastuvõetavad arved ettevõtte sees liiguvad digitaalselt. Paberarved digitaliseeritakse ja muudetakse e-arveteks, kasutades skaneerimisteenust," kinnitas Sooaru. Internetipankade ja arved.ee kaudu saavad firmad praegugi e-arveid tellida. Näiteks Taani riigi- ja munitsipaalasutused võtavad juba kaks aastat vastu ainult e-arveid.

Samsung alustas Eestis 5.1 helikanaliga kodukinosüsteemi HT-X30 müüki. Selle miniatuurse mustades toonides kodukino väikesed kõlarid võtavad vähe ruumi, kuid pakuvad kvaliteetset heli.

Tänu lahutusvõimele 1080i saab seadmes kasutada kõiki lameekraantelerite võimalusi. Kodukinosüsteemi DVD-mängija esitab WMA- ja DivX-formaadis heli ja pilti ning lubab vaadata-kuulata kõigis populaarsetes formaatides plaate. Samuti saab vaadata JPEG-pildiseeriaid ja kuulata MP3-formaadis muusikat.

Sisseehitatud raadiol on mälukohad 15 jaamasageduse jaoks. Seadmel on ka USB-ühendus ja karaokerežiim.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing