Villy valimisblogi: Valimisteni 1361 päeva

Villy Paimets 14. juuni 2007, 00:00

Nii, armsad rahvaasemikud, kui ma vahetult pärast valimisi lubasin, et hoian teil silma peal, siis ma ei valetanud. Valimistest on möödas 102 päeva ning aeg on esimesi mune (tibudeni jõuame loodetavasti sügisel) lugema hakata.

Mis ma oskan öelda? Üldjoontes olete tublid olnud - ärevatel aprilliöödel püsisite kenasti kodus teki all ega tikkunud tänavaile märatsema nagu mingid noored ullikesed. Meie Moskvas asuva saatkonna ründamist te kah kuigi isiklikult ei võtnud.

Samuti olete koos uue valitsusega kenasti ja üheselt majanduskasvust, tasakaalus riigieelarve poliitikast, Maastrichti kriteeriumitest, aktsiisidest ja alkoholipoliitikast aru saanud ning usinasti asja kallale asunud.

Viimasel ajal olen aga hämmeldunud - ei tea, kas teil hakkab raha otsa saama või mis, aga igal juhul tuleb kummalisi teateid Toompealt rohkem kui ratsahobuselt teadagi mida.

Mõtlesin siis, et aitan teid veidike. Kuna mul endal aga sissetulekud väga suured ei ole ning lihtsalt kellegi-millegi esindamise eest kah miskit juurde ei tiksu, siis seetõttu kutsun rahvast appi - aitame ligimest!

Minu kontonumber Hansapangas on 2210 3675 3388, palun kandke sinna vaestele riigikogulastele kas või kroon või kaks, abiks seegi. Selgituse lahtrisse kirjutage kindlasti ka, et kellele just konkreetne annetus mõeldud on.

siiralt, Villy

PS. Pane tähele - kui sa riigikogulast praegu ei aita, siis ta tuleb ja võtab ise, ja palju!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing