Tuur nimega 'Taavi ja Rein 1'

Henrik Aavik 13. juuli 2007, 00:00

Läksin Rein Rannapi ja Taavi Petersoni kontserdile suhteliselt kõrgete ootustega ja ei pidanud pettuma.

"Klaver tuleb külla 10" koosnes kahest osast. Esimeses esitas oma lugusid Rannap üksi, susates vahele lihtsamaid tuntud lugusid nagu Griegi "Trollide marss" või Beethoveni "Elisele". Väga meeldiv etteaste oli.

Kuid siis, poole kontserdi pealt, tuli lavale Taavi, kes esitas Ruja lugusid, ning Rein pidi leppima edaspidi vaid Oscariga parima kõrvalosa eest. Taavi Petersoni riietus ja soeng andsid talle kergelt vampiiriliku välimuse. Minu selja taga oli väike laps juba mitu lugu järjest nihelenud ja tatimulle puhunud, kuid Taavi saabudes plõksud lakkasid ning plika silmad läksid imestusest suureks. Kava lõpus laulis ta juba kaasa.

Ruja vanad head lood anti edasi väga heas esituses, see üllatas ja šokeeris mõnusalt. Taavi mitte ei laulnud maha, vaid lisas lugudesse palju ka enda poolt. Lisaks sobis ta Reinuga hästi. Igal juhul väga kogemisväärne kontsert. Loodame, et näeme kunagi ka tuuri "Taavi ja Rein 10".

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing