Eesti kaasaegne tants festivalil Moskvas

ÄP 20. juuli 2007, 00:00

Venemaa tantsuteatrite organisatsiooni TSEH ja teatri Aktovõi Zal eestvõttel saab 14.-25.juulini Moskvas teoks kaasaegse tantsu festival Personal Profile, mis keskendub Balti riikide ja Venemaa noortele koreograafidele.

Festivalile on kutsutud kolm tööd neljast riigist: Eestist, Lätist, Leedust ja Venemaalt. Eesti kaasaegset tantsu esindavad idanaabri pealinnas Oksana Titova ja Taavet Jansen etendusega "The Last Hairy", Renate Valme etendusega "MESTA" ning Triin Reemann etendusega "Hea kuudis". Nende osalemist festivalil toetab rahaliselt Eesti Kultuurkapital.

Peale etenduste osalevad koreograafid ka diskussioonidel ning aruteludel, mida juhib tuntud Prantsuse tantsuspetsialist Rachid Ouramdane.

Nii etendused kui ka arutelud toimuvad teatris Aktovõi Zal, kavaga saab tutvuda koduleheküljel www.aktzal.ru.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:48
Otsi:

Ava täpsem otsing