Kolmapäev 26. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tallinn valib enim teistega arvestava ettevõtja

ÄP 15. august 2007, 00:00

Oktoobris selgub Tallinna ettevõte, kes arvestab oma tegevuses ja plaanides enim nii keskkonna kui ka ühiskonnaga.

Enim levinud tõlgenduse põhjal tähendab ettevõtte ühiskondlik vastutus nii majandusliku kui keskkonna ja sotsiaalse poole kaasamist ettevõtte juhtimissüsteemi, mis arvestaks kõikide osapooltega ning tooks kaasa huvide tasakaalustamise ja lisandväärtuse.

Konkursil oodatakse osalema kõiki Tallinna äriühinguid, kes on ettevõtluses tegevad olnud vähemalt kaks aastat, registreeritud ning tegutsevad Tallinnas ja kel puuduvad maksuvõlad. Ettevõtjate tulemusi hinnatakse viie valdkonna lõikes: töötaja-, kogukonna- ja keskkonnasõbralikkus, turukäitumine ning strateegia ja juhtimine.

Kandidaatide seast valib auhinnasaaja välja viieliikmeline komisjon. Taotluste esitamise tähtaeg on 10. september, auhindamine toimub 4. oktoobril.

Tallinna ettevõtmine on omamoodi järjeks tänavu kevadel Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi Balti riikide väikestes ja keskmise suurusega ettevõtetes korraldatud küsitlusele, milles osales ligi 1500 ettevõtet, neist kolmandik Eestist.

Küsitlusele järgnesid intervjuud, mille abil selgitati välja tublimad. Eesti konkursi võitjaks tunnistati Ammende Villa ning eri kategooriatest pälvisid tunnustuse ka OÜ Ensert, Eurofoto OÜ ja FK Teenused OÜ.

Info www.ettevotluspaev.tallinn.ee.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:34
Otsi:

Ava täpsem otsing